20.30
Tilaa ennen 20.30: tilauk- sesi lähetetään samana päivänä! Toimitusajat

Rekisteriseloste

Henkilötietolain 8 §:n mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain 4 luvun mukaisesti henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää markkinoinnin kohdistamista varten sekä mahdollisesti Discshop Alandia Ab:n palveluja, tuotteita ja yhteistyökumppaneita koskevan informaation lähettämiseen.
 
Rekisteriseloste
 
1. Rekisterinpitäjä
Discshop Alandia Ab
Skrapängsvändan 2
AX22110 Maarianhamina
Åland
Puh. 06-315 79 20

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
Discshop Alandia Ab
Vastuuhenkilö: Julia Reuszner
Puh. 06-315 79 20

3. Rekisterin nimi
Discshop Alandia Ab asiakastiedot
www.discshop.fi

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus(rekisterin käyttötarkoitus)
Henkilötietolain 8 §:n mukaisesti henkilötietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain 4 luvun mukaisesti henkilötietoja voidaan lisäksi käyttää markkinoinnin kohdistamista varten sekä mahdollisesti Discshop Alandia Ab:n palveluja, tuotteita ja yhteistyökumppaneita koskevan informaation lähettämiseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Asiakasrekisteri
Asiakkaan nimi- ja osoitetiedot, mahdollinen henkilötunnus, tilaushistoria ja sähköpostiosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaat antavat itse tietonsa.

7.Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta ilman asiakkaan kirjallista suostumusta.

Asiakaspalvelu

06-315 79 20
Ma-pe 10.00-16.00
Lounastauko 12-13

Discshop Alandia Oy
Kirkkopuistikko 22 A 7 65100 Vaasa

Uutiskirje

Facebook

Liity faniksemme Facebookissa ja pysyt ajan tasalla! Tykkää meistä Facebookissa

Twitter

Seuraa meitä Twitterissä! Discshop Twitterissä

Instagram

Seuraa meitä Instagramissa! Discshop Instagramissa

Suomen Varmakauppa

Sertifioitu luotettava verkkokauppa Lue lisää

20:30

Tilaa ennen 20:30 - Tilauksesi lähetetään samana päivänä.

Valikoimissa yli

13 000 elokuvaa
3 000 peliä

Bonusohjelma

Tähtitarjoukset huippuasiakkaille! Lue lisää

Avoin kauppa

14 päivän palautus ja vaihto-oikeus. Lue lisää
© 2005-2017 Discshop Alandia Oy | Y-tunnus: 1932506-7 | Cookies
SF Anytime | Adlibris | Discshop.se